Senior Partner
Göteborg

Mattias Silfversparre

Senior Partner
Göteborg

Mattias Silfversparre

Hur hamnade du i konsultbranschen?

BOP är min debut i branschen. Däremot har jag många gånger suttit på andra sidan som kund, framför allt i mina tidigare roller på investmentbolag och i bolagsstyrelser, vilket gjort att jag har många tankar och synpunkter på vad som krävs för att skapa verkligt värde åt kunderna.

Tre saker som får dig att motiveras?

Först och främst älskar jag att förstå. För att kunna ta rätt beslut eller ge rätt rekommendationer krävs en genuin förståelse av bakgrund, sammanhang och orsaker vilket verkligen motiverar mig. Dessutom drivs jag av resultat. Att aktivt bidra till något och se att det skapar effekt är en stark drivkraft hos mig.

Vad tillför du Based on People och varför ska kunderna välja er?

Jag tror starkt på att min bakgrund som uppdragsgivare kommer att bidra till Based On Peoples utveckling och framför allt vår förmåga att skapa värde hos kunderna. Det är mixen av människor på Based On People som är den stora styrkan, och vi tillför alla olika perspektiv som tillsammans skapar en oerhörd styrka.

Privat - vad gör du när du inte arbetar?

Utanför arbetet älskar jag alla sorter av spel – oavsett om det är att spela brädspel, piano eller padel. Annars är min hemliga dröm att bli författare eller konstnär, det är bara talangen som saknas…

Vårt Team 

Vi på Based On People

Kontakta oss

Vilka utmaningar har du idag? - hör gärna av dig!