Senior Partner
Göteborg

Bengt Olander

Senior Partner
Göteborg

Bengt Olander

Hur hamnade du i konsultbranschen?

Jag har haft en bred och omväxlande karriär inom näringslivet, både nationellt och internationellt, från olika branscher och roller. Chefsroller och affärsledning kombinerat med olika konsultroller är en perfekt bakgrund för det vi gör på Based On People!

Tre saker som får dig att motiveras?

Att tillsammans med kompetenta kollegor få möjlighet att medverka i några av de viktigaste och ofta verksamhetsavgörande beslut våra uppdragsgivare tar – att anställa nya ledare och medarbetare. Och att dagligen få möta kompetenta och engagerade människor som vill vidareutvecklas. Människor gör skillnad!

Vad tillför du Based on People och varför ska kunderna välja er?

Bred bakgrund, stort engagemang, relationsbyggare och ett nyfiket och konstruktivt framåtblickande. Hos oss finns mycket kompetenta och engagerade kollegor med kompletterande bakgrunder som alla delar viktiga värderingar; samarbete, kundfokus och en vilja att bygga en högkvalitativ verksamhet som präglas av förtroende och tillit.

Privat - vad gör du när du inte arbetar?

Min fritid är mer än fylld av det jag älskar och som ger energi;  samvaron med mina fyra barn och min fru och alla projekt vi har på gång. Jag tränar gärna och mycket(skidor, löpning, gym mm). Intresserad av musik (spelar altsax), inredning, konst och kultur och ett stort intresse för samhällsfrågor (lyssnar mycket på P1). Men frågan är om inte människor är mitt största intresse…!?!

Vårt Team 

Vi på Based On People

Kontakta oss

Vilka utmaningar har du idag? - hör gärna av dig!