Senior Partner
Stockholm

Ulf Lindén

Senior Partner
Stockholm

Ulf Lindén

Hur hamnade du i konsultbranschen?

Efter en lång karriär som ledare i både nationella och internationella bolag fick jag frågan om att börja arbeta som Executive Searchkonsult i ett mindre bolag. Jag har alltid uppskattat att arbeta brett, kundnära och i olika branscher vilket gett mig ett stort nätverk och verksamhetsförståelse. Jag tänkte att som rekryteringskonsult skulle jag i en och samma roll få kombinera mitt intresse för människor och affärer och att se tydliga resultat av min insats.

Tre saker som får dig att motiveras?

Jag hämtar inspiration av alla fantastiska människor jag möter i mina uppdrag och motiveras av att få ta mig an utmanande kunduppdrag. Jag har en medfödd nyfikenhet vilket gör att jag drivs av att lära mig nytt och att få utvecklas tillsammans med andra med en tydlig gemensam målbild.

Vad tillför du Based on People och varför ska kunderna välja er?

Jag tillför stort kund och resultatfokus, socialt mod, verksamhetsförståelse samt flexibilitet. Jag har arbetat inom servicenäringen, som sjöofficer, i auktionsbranschen samt i globala och entreprenöriella it-bolag vilket givit mig många insikter och erfarenheter. Kunderna skall välja oss för vårt genuina kollegiala engagemang, utmanande idéer samt lösningsorienterade angreppssätt.

Privat - vad gör du när du inte arbetar?

När jag inte jobbar gillar jag all sorts träning:  åka längdskidor eller skridskor, cykla mtb eller yoga. Jag tillbringar gärna tid ute i skärgården med paddling och bad. Ägnar även stor del av min tid åt min konstsamling, köper och säljer. Auktions-addict!

Vårt Team 

Vi på Based On People

Kontakta oss

Vilka utmaningar har du idag? - hör gärna av dig!