Senior Consultant
Göteborg

Jon Spjuth

Senior Consultant
Göteborg

Jon Spjuth

Hur hamnade dui konsultbranschen?

Med en examen inom personalvetenskap samt flera års erfarenhet av rekrytering och Executive Search kommer jag vara med och bidra till den fortsatta framgångsresan på Based on People. Att jag dessutom är en lagspelare ut i fingerspetsarna gör att jag passar in i bolaget på ett ypperligt sätt då samarbete och ömsesidig respekt är en av grundpelarna för Based on People.

Tre saker som får dig att motiveras?

Att få arbeta tillsammans med kompetenta kollegor, kandidater och kunder känns väldigt stimulerande. I rollen som konsult har man ynnesten att få vara med och bygga framgångsrika organisationer och individer, min grundinställning är att detta görs genom respekt, lyhördhet och engagemang. Tillsammans är vi starka!

Vad tillför du Based on People och varför ska kunderna välja er?

Med en bred samlad kompetens och organisatorisk förståelse samt kunskap i hur man driver kvalitativa rekryteringsprocesser är Based on People en trygg samarbetspartner. Vi bygger starka relationer till såväl kunder som till kandidater vilket gör att vi även kan coacha, utmana och utveckla såväl individer som organisationer.

Privat - vad gör du när du inte arbetar?

Med en fyraåring och en sjuåring behöver man inte fundera så mycket, det brukar vara fullt ös, dans, hockey, fotboll och familjeaktiviteter tar upp det mesta av tiden. När jag får lite egen tid renoverar jag på huset, påtar i trädgården, tar hand om mina bin och försöker klämma in ett å annat träningspass.

Vårt Team 

Vi på Based On People

Kontakta oss

Vilka utmaningar har du idag? - hör gärna av dig!