Senior Management Consultant
Göteborg

Lasse Gustafsson

Senior Management Consultant
Göteborg

Lasse Gustafsson

Hur hamnade du i konsultbranschen?

Jag blev värvad från sportens värld där jag nådde framgångar som coach. Mitt intresse för människor, strategier och spelsystem gjorde att jag lockades att anta utmaningar inom liknande uppdrag fast i näringslivet. Jag har under över 20 år samlat på mig massor av erfarenhet och kompetens.

Saker som får dig att motiveras?

Jag hämtar inspiration i alla mina uppdrag och av alla utmaningar jag ställs inför. Vi lever i dag i en värld som förändras oerhört snabbt. Förändringstakten har aldrig varit så hög som nu och i framtiden kommer det aldrig att gå lika långsamt som nu. Jag är bra på att förstå vilka våra kunders utmaningar är och vilka möjligheter vi kan utveckla vidare tillsammans. Jag motiveras av att snabbt kunna sätta mig in i olika situationer, skapa en snabb överblick av verksamheten för att sen kunna skapa värde och göra skillnad - på riktigt. Jag vet efter alla år som konsult att det finns enormt stora möjligheter att nå nya resultat. Min meritlista visar att de flesta kan uppnå mycket mer ambitiösa mål än de tror de kan klara av.

Vad tillför du Based On People och varför ska kunderna välja er?

Based on people består av en grupp mycket erfarna personer med starkt engagemang för människor och som brinner för att göra skillnad på riktigt. Jag är en otroligt engagerad konsult med en unik kombination av kompetens, framåtlutat arbetssätt och kraft att förändra. Jag tillför Based on people en ny dimension där vi hjälper bolag att ta strategin till handling.  Varje kunds situation är unik, men det finns ofta vissa likheter och gemensamma nämnare med andra verksamheter. 

 

Privat - vad gör du när du inte arbetar?

När jag inte jobbar så älskar jag att tillbringa tid med min familj. Jag gillar också att vara aktiv i sociala sammanhang och umgås gärna med vänner på fritiden. Varje år ansvarar jag också för ett antal olika events med koppling till sports på något sätt. Jag spelar väldigt gärna tennis. Blev aldrig tennisproffs men tog upp tennisen för 25 år sedan och spelar och engagerar mig mycket i tennis och alla möjligheter som finns runt denna ädla sport. På vintern åker jag gärna skidor utför. Lyssnar mycket på poddar och har oändligt många spotifylistor med mina favoritartister. Sen så följer jag också gärna mina favoritlag IFK Göteborg och Frölunda Hockey.

Vårt Team 

Vi på Based On People

Kontakta oss

Vilka utmaningar har du idag? - hör gärna av dig!