Senior Partner
Stockholm

Per Jerndahl

Senior Partner
Stockholm

Per Jerndahl

Hur hamnade du i konsultbranschen?

Efter många år i olika linjebefattningar med fokus på affär och affärsutveckling i både stora multinationella bolag och mindre entreprenörsdrivna start-up bolag blev jag tillfrågad om jag kunde tänka mig att börja arbeta med Executive Search. Jag såg det som en inspirerande utmaning eftersom jag hade erfarenhet av att skapa och bygga organisationer – och antog utmaningen.

Tre saker som får dig att motiveras?

Människor, utveckling och resultat. Människor med energi; att möta nya intressanta människor ger alltid nya insikter och inspirerar mig dagligen. Kontinuerlig utveckling; jag dras personligen alltid till utmaningar och ser en kontinuerlig utveckling av en verksamhet som ett sunt tillstånd. Resultatfokus; jag vill ha tydliga mål att sträva mot för att kunna utvärdera effekten av insatsen.

Vad tillför du Based on People och varför ska kunderna välja er?

Jag arbetar med en tydlig kundcentrering, bred bakgrund inom affär och ledarskap, samt 15 år som konsult ger mig en plattform där jag kan leverera värde till kunder. Vidare har jag en stor erfarenhet av internationella projekt och uppdrag vilket gör att jag kan bidra med relevanta insikter vid uppdrag som stäcker sig över flera marknader.

När vi startar ett uppdrag så vill vi förstå vad uppdragsgivaren egentligen behöver, det kan upplevas som vi frågar och är lite jobbiga, men syftet är att skapa en bra förståelse för det verkliga behovet. Vi fokuserar på framtiden och väger in attityd, beteenden och motivation förutom det som kandidater levererat historiskt.

Privat - vad gör du när du inte arbetar?

Jag tar gärna långpromenader tidigt på morgonen för att starta upp dagen och samla mina tankar. Ett stort intresse för mat och vin är något som hängt med i många år och mina kollegor skulle nog beskriva mig som "vinnörd". Med det sagt så hör gärna av dig även om du bara vill diskutera vintips eller mat och vin i kombination.

Vårt Team 

Vi på Based On People

Kontakta oss

Vilka utmaningar har du idag? - hör gärna av dig!