Vi söker nu en driven COO till Swedfarm

Hos Swedfarm hittar du allt för en modern ägg- och slaktkycklingproduktion. Vi erbjuder kompletta anläggningar från ritning till första ägg,

Hos Swedfarm hittar du allt för en modern ägg- och slaktkycklingproduktion. Vi erbjuder kompletta anläggningar från ritning till första ägg, utrustade med det bästa marknaden har att erbjuda.
En kedja är aldrig starkare än sin svagaste länk. Därför väljer vi leverantörer där djuren får de bästa förutsättningarna. Höns som mår bra producerar mer och kostar mindre att hålla. Under vår långa tid i branschen har vi på Swedfarm förvärvat många kontakter både inom och utom Sverige. Vi arbetar med världsledande varumärken och uppdaterar kontinuerligt kunskapen om de system vi jobbar med.
Vår målsättning är att vi därigenom ska vara och förbli marknadsledande i vår bransch. Swedfarm ägs sedan 2016 av Storskogen som idag består av ca 45 affärsenheter med en samlad omsättning om 6 800 mkr och 2 400 anställda.
COO till Swedfarm
Vill du vidareutveckla ett framgångsrikt bolag inom ägg- och slaktkycklingproduktion? Då är detta en spännande möjlighet för dig! Dina ansvarsområden och huvudsakliga fokus:

Fortsätt lönsam tillväxt och utveckling av försäljningsprocesser
Integrera och utveckla förvärvade verksamheter
Arbeta strukturerat med kvalitetsfrågor
Skapa stabila processer och rutiner
Säkerställa kompetensen i organisationen över tid
Fortsatt arbete med hållbarhet
Skapa en ledningsstruktur i den nya organisationen


Professionell bakgrund och erfarenheter som du är/har


En trygg och modig ledare
Starkt affärsfokus och är resultatinriktad
Ett genuint intresse och driv för att lära dig verksamheten i detalj
Erfarenhet från såväl produktion som försäljning
Gärna erfarenhet från jordbruks – och/eller livsmedelsbranschen


Det här är du som person

Du är analytisk och strukturerad
Prestigelös och stabil relationsskapare
Trivs i en entreprenöriell miljö
Drivande och bra på att utveckla team


Så här söker du
I denna rekrytering samarbetar vi med Based On People AB. Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med Torbjörn Malmström, tfn 070-287 36 00 eller Eva Holmgren, tfn 072-234 00 43. Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan till torbjorn.malmstrom@basedonpeople.se

Kontakta oss

Vilka utmaningar har du idag? - hör gärna av dig!