Veckans inspiratör Esra Fakhar

Esra, du drivs av rättvisa, är oerhört intresserad av mänskligt beteende, och går igång på möten, relationer och affärer –

Esra, du drivs av rättvisa, är oerhört intresserad av mänskligt beteende, och går igång på möten, relationer och affärer – på vilket sätt får du utlopp för dessa drivkrafter på Based On People?
Jag får använda mina drivkrafter varje dag på Based on People genom att matcha rätt kandidat till rätt uppdrag. I mitt arbete initierar jag många nya kontakter och bygger och utvecklar relationer. Jag tycker om snabba ryck, är orädd och nyfiken samt kundorienterad och det passar bra i den bransch vi verkar.
Hur ser du att Covid har förändrat arbetssättet inom Executive-searchbranschen och hur tror du den kommer att utvecklas över tiden?
Det är fantastiskt att se hur snabbt searchbranschen omfamnar det digitala arbetssättet. Covidpandemin har till stor del förändrat mitt arbete till det bättre. Det har blivit lättare att nå potentiella kandidater då många arbetar hemifrån och är mer tillgängliga för förutsättningslösa samtal om ett eventuellt nästa steg i karriären. Framgent tror jag den digitala utvecklingen kommer att möjliggöra snabbare kontaktskapande, minskade beslutsprocesser och därmed effektivare rekryteringsprocesser.
Vad visste vi inte om dig privat?
Jag har sen 13 års ålder alltid haft extrajobb vid sidan av mina studier och tidigare anställningar, allt från lokalvårdare, servitris, jag har arbetat inom teatervärlden som kassabiträde, timvikarie på förskola och rekryterare. Jag har en man som är lika aktiv som jag och vi har nyss köpt hus i Hovås vilket just nu inkluderar ett stort renoveringsprojekt. Jag har en son som heter Kian och väntar min andra i september. Jag lever efter mottot: Stay positive, work hard & make it happen ”. Glad midsommar på er alla!!

Kontakta oss

Vilka utmaningar har du idag? - hör gärna av dig!