Based On People växer och rekryterar ytterligare en stjärna

Jon, varmt välkommen till oss, men varför Based on People? Det finns ett oerhört stort kapital med samlad kompetens på

Jon, varmt välkommen till oss, men varför Based on People?
Det finns ett oerhört stort kapital med samlad kompetens på Based on People och jag ser det som en ynnest att få kunna ta del av detta och även tillföra med mina erfarenheter och med min kompetens. Men framför allt tilltalas jag av den kultur och de värderingar som styr Based on People och efter att ha träffat samtliga kollegor under rekryteringsprocessen kändes detta genuint och trovärdigt. Jag har en övertygelse om att människor är starkare tillsammans och för Based on People är detta- och har varit en framgångsfaktor.
Hur tror du rekryteringsbranschen utvecklas framöver?
Alla har mer eller mindre tvingats anamma de digitala arbetssätten i sina rekryteringsprocesser i större utsträckning, vilket skapar effektivitet och är bra för miljön. Detta ställer enligt min uppfattning dock ännu större krav på att man lyckas skapa förtroende och tillit till kandidatmarknaden, fokus på relationer och kvalitativa rekryteringsprocesser blir avgörande för att attrahera rätt kompetens. Pandemin har även inneburit nya sätt att jobba där distansjobb i viss utsträckning troligtvis kommer att ses som en självklarhet från arbetstagarens perspektiv.
Vad visste vi inte om dig privat?
Likt många andra är jag intresserad av hållbarhet och alternativa levnadssätt, jag har egna bin, brygger eget öl och när en dröm om att odla i större utsträckning för att bli mer självförsörjande. Dock befinner jag mig mitt i livet med två små barn där hemma och en pågående husrenovering så tiden räcker inte riktigt till. Ser fram emot en spännande höst på Based on People!

Kontakta oss

Vilka utmaningar har du idag? - hör gärna av dig!