Based On People utbildar försäljningschefer tillsammans med IHM Business School

”TILLSAMMANS” - ett av Based On People´s viktigaste ledord handlar inte bara om hur vi delar kunskap och information ...

”TILLSAMMANS” - ett av Based On People´s viktigaste ledord handlar inte bara om hur vi delar kunskap och information och stöttar varandra internt utan också om hur vi arbetar med vårt nätverk, våra uppdragsgivare, kandidater och deltagare. Ett viktigt samarbete är det vi har med IHM Business School.
Under flera år har en av våra erfarna konsulter Björn Forssén samarbetat med IHM, och då i första hand med kompetensutveckling i olika typer av sälj- och ledarskapsuppdrag. I dagsläget leder Björn bl.a. ett egenutvecklat utvecklingsprogram för försäljningschefer. Målgruppen är ledare i någon form av säljledande roll, från säljledare till VD för säljbolag. Programmet syftar till att ge deltagarna en bred förståelse för olika utmaningar i rollen som säljledare. Programmet som genomförs under ett knappt halvår vid tre tillfällen (2+3+2 dagar) med mellanliggande webbinarier, coachningar och webbaserade träningar, utgår från tre viktiga perspektiv – Rollen, Ledarskapet och Affären.
Om du vill veta mer om utbildningen, se https://www.ihm.se/utbildningar/forsaljning/saljledning/

Kontakta oss

Vilka utmaningar har du idag? - hör gärna av dig!